Alle medlemmer ønskes velkommen Torsdag 29.11

Det vil bli innkalt til ekstraordinært årsmøte i
Romerike Golfklubb torsdag 29 november 2018, kl 18oo på Fjøset/Tyst.

I tråd med vedtaket på årsmøtet 6. mars blir det to saker på agendaen.
1. Fastsettelse av medlemskontingent for 2019.
2. Godkjennelse av ny avtale med driftsselskapet om bruk av golfanlegg.
================

Etter det ekstraordinære årsmøtet blir det medlemsmøte med oppsummering og evaluering av årets sesong. Alle medlemmer ønskes velkommen til å dele sine tanker/synspunkter/ideer for videreutvikling av Romerike Golfklubb.
Styret vil informere om økonomi, medlemsutvikling, banen og organiseringen via komiteer.

Etter møtene inviteres det til en HYGGELIG og sosial avslutning på sesongen i form av:
===============
GOLF-Julebord
ca kl 20 på Fjøset.

Vi tilbyr Juletallerken med dessert
for kr 500 pr.pers. Dette betales i proshop. (Betalingen kan gjøres allerede nå i proshop).

Bindende påmelding til Golf-Julebordet
innen 1.11.
post@romerikegk.no

Julebordet vil også by på noen hyggelige overraskelser og forhåpentligvis litt trimming av lattermuskler.

Vi har reservert hele Fjøset, men det er lurt å være tidlige ute med påmelding…det er begrenset med plass.

Varmt velkommen ønskes til alle våre medlemmer.

Styret

Påmeldingsliste til Golf-Julebordet legges ut i proshop under Avslutningsturneringen.