Pink Cup 30. Juni samlet inn 20.000 kr.

pinkcup2019

Vi samlet inn kr 20.000 til Kreftsaken. Takk til alle de 47 spillerne som deltok på turneringen og takk til alle andre som bidro.

et samarbeid mellom Norges golfforbund og Kreftforeningen

Denne veldedighets turneringen starter kl 10oo, alle spiller fra utslag 45, fire på lag, spiller på beste ballen, 4 tellende utslag hver.

Meld deg på i gofbox eller i proshop. Vi setter gjerne sammen lag for dere.

Vi tilbyr også «en rosa-grilltallerken» etter golfrunden. (hamburger, salat, potetsalat, pølse) samt «premie-utdeling» og loddtrekning.

Det er laget en egen innsamlingsaksjon på Face til vår Pink cup om du ikke har anledning til å delta, MEN gjerne vil bidra.

Hele denne uken vil vi selge lodd/lotteri til inntekt for Kreftsaken i Proshop.

• Lodd i basarbok til kr 50 med gevinster som: Helikopter tur m/Bakke, Gavekort fra Follestad kr 400.
  • Lynlotteri/remser kr 20, bla Rosa flytende vann som gevinster
  • Rydd i lommer/bagger. Vi har en egen sparebøsse i proshop til å putte mynter/sedler i.

Velkommen til dagen vi spiller golf og hygger oss til inntekt for en sak som angår oss alle.