Banestatus

Oppdatering 18/2-2019

Manuel har inspisert og sjekket noen greens for å se om det har dannet seg is. Han forteller at det ser veldig bra ut, ingen is, kun porøs snø hele veien ??

Oppdatering 11/10

Vår golfbane er i topp stand og vi har et tett og godt samarbeid med værgudene, Så lenge disse er samarbeidsvillige  vil vi holde banen åpen.

Vi må nok begynne å jobbe med noen områder for å sikre en riktig overvintring, noe som vil gå utover kvaliteten på disse områdene, spesiell greens, men det vil ikke være til  hinder for spillet. Så  dere  kan fortsatt spille golf så lenge dere orker, for å utøve denne vakre sporten. Jeg kommer til å informere når de ovennevnte jobber skal gjøres. Denne uken begynner vi prosessen med å bygge nye tee steder både på hull 2 og 14.

Ønsker dere en flott avslutning av årets sesong(når den kommer).

Det har vært en stor glede å jobbe for dere i 2018 og vi gleder oss stort til sesongen 2019.
Golf hilsen fra Banemannskapet

 

Oppdatering 06/07

NYE VANNINGSTIDER

Greens vannes i 3 minutter kl. 12 – 15 – 18 og 21.

Tee steder vannes kl. 13.

Beklager forstyrrelsen i spillet.

På forhånd takk.

Med hilsen

Manuel Sanchez

 

 

Oppdatering 19. juni

Banemannskapet jobber kontinuerlig med banens kvalitet. Vi har til nå jobbet mye med greenene, disse blir bedre for hver dag som går.

Fra i morgen onsdag den 20.6 begynner vi med reparasjon av teesteder, det kommer til å ta flere dager før vi får reparert samtlige, vi skal både vertikalskjære, hjelpså, gjødsle og dresse disse.

Vi er glade for hjelpen vi har fått ovenifra i form av regn, dette har gjort at flere fairwayene er blitt grønnere de siste dagene.

Med god hjelp fra medlemmer har jobben med å fjerne deler av den høye rough begynt, vi har også fått vår egen beitepusser, det skal jobbes kontinuerlig med dette.

Vi skal fortsette å jobbe hardt, slik at dere får den beste opplevelsen og trivsel under en golfrunde.

Med hilsen
Manuel Sanchez