Kjære gjest

Velkommen til Romerike Golfklubb

….Aurskog Golfpark i Aurskog-Høland kommune.

Parkering

Det er en stor parkeringsplass med engang du kjører inn til golfbanen, parkering er gratis.

Driving Range/treningsområde

Ligger rett ved siden av parkeringen. I ballautomaten trenger du 20 kr,- oppladbart kort du kjøper og lader i Proshop eller bankkort.

Proshop/»Klubben»

Proshop ligger i den store «Låven»- Aurskog Golfpark, som også inneholder det velrenommerte spisestedet Fjøset .

Vår Proshop/»Klubben» har egen inngang og Golfveranda.

Her kan man nyte kaffe/vafler/pølser osv mens man ser golfspill og gleder seg over utsikten.

Proshop tilbyr salg av golfballer, hansker, pegs osv.

Om man ønsker varmrett/middag osv tilbyr vår samarbeidspartner restaurant Fjøset en herlig meny.

Åpningstider i Proshop/»Klubben» vil variere gjennom 2018 sesongen, dette vil formidles via facebook/hjemmeside.

Vi har betalingsterminal og Vipps. Når Proshop er stengt er det en greenfeekasse med scorekort osv på veggen utenfor døren.

Administrasjon enheten til Golfklubben ligger også inne ved Proshop/»Klubben». Enten du er gjest eller medlem er all informasjon og service samlet i dette området.

Aktuell informasjon vil også henge på infotavler plassert i området.

Toaletter

Toalettene ligger i tilknytning til Fjøset og man bruker inngangsdøren til Fjøset. Disse toalettene følger åpningstidene til Fjøset.

Vi har også et enklere toalett som alltid er åpent, det ligger ved utslaget hull 1.

Det er nå også toalett mellom hull 5 og 7.

Drikkevann

Det finnes drikkevannstasjon ved Proshop. Vasken og kranen er på veggen ved utleietraller. Der er også børster/luft til å fjerne gress av skoene/traller. Ved utslag Hull 1 er det også en utvendig kran til drikkevann.

Biler/traller

Vi har 7 golfbiler som leies ut ved behov. Du må være 18 år for å leie bil, og du skal følge reglene for bilene når du leier. Om du, pga uansvarlig kjøring, ødelegger bilen, må du selv stå for reparasjon/anskaffelse av ny bil!

Vi har også flere 3 hjuls traller til utleie.

God Golfrunde !