Under her vises de forskjellige medlemskategoriene vi har.

Hovedmedlem

.5500

• Gratis spill Østmarka
  • 1/2 greenfee på Eda og Arvika
  • Rabatt på kr 100 på greenfee Kongsvinger på man-tors

Romerike Flex 1

.4000

• 10 stk. Greenfee

Romerike Flex 2

.2250

• 5 stk. Greenfee

Romerike Flex 3

.1000

• 2 stk. Greenfee

Romerike Flex 4

.4000

• Hverdager fram til kl. 13
  • Full greenfee helger og helligdager

Grønn Glede

.2000

• Kun for deltagere i Grønn Glede prosjektet

Student medlem

.3500

• Må fremlegge studentbevis

I tillegg har vi også selvfølgelig Junior-medlemskap. For de mellom 12-19 år. Fritt spill. Kr. 1500,-

Gjelder alle medlemskapene
Deltagelse i konkurranser, invitasjon til klubbens treninger/aktiviteter/sosiale aktiviteter og turer

Spesifikasjon ang. Grønn Glede medlemskap
Golf Grønn Glede er et prosjekt for de som ønsker å starte med Golf og som er ufør, langtidssykemeldte, har fysiske utfordringer. Grønn Glede tilbyr innføring i golf med instruksjon fra Trener 1. Etter ett år som Grønn Glede medlem går man over til en av de andre medlemskategorier. Uføre beholder grønn glede medlemskapet så lenge man er ufør. Alle medlemmer er velkommen til å delta på grønn gledes treninger.

Innmeldingsskjema finner du her last ned, fyll ut og send til oss på mail post@romerikegk.no