Damegruppa

Vi ønsker alle nye Golf spillende Damer hjertelig velkommen til våre hyggelig golfkvelder.
Enten du er helt nybegynner, spilt litt før, spiller litt nå, spiller alt for mye nå, ønsker vi å se deg i
Damegruppen til Romerike Golfklubb.

• Sammen blir vi bedre… og har det dobbelt så morsomt    –

Damenes dag er på Tirsdager. Det er fremmøte fra kl 17:30 med litt fellestrening og oppvarming.
Under oppvarming deler vi gjerne tips med hverandre om nærspill, putting, bli bedre med driver osv.
Deretter er det spill på banen. Her kan det variere mellom en treningsrunde eller en uhøytidelig turnering.
Turneringene kan spilles i forskjellige formater, men mest av alt skal alle ha glede av denne golfdagen, både sosialt og golfmessig.
Kvelden avsluttes med et sosialt samvær på vår Golfterrasse. Her avtales ofte nye golfrunder, turer og tips om alt mulig.

Utover denne faste tirsdagen er damegruppa også involvert i flere prosjekter i klubben.

Damegruppa har i de siste årene stått for hovedparten av organisering rundt «Pink Cup».
Blant annet for Pink-Cup frokost, kakesalg, salg av diverse ting, samt holdt auksjoner.
Alt dette til inntekt for kreftsaken.

Damegruppen setter pris på å yte frivillighet til slik en viktig sak.

Velkommen alle Golfglade DAMER.