Alle medlemmer ønskes velkommen Torsdag 29.11

julebord

Det vil bli innkalt til ekstraordinært årsmøte i
Romerike Golfklubb torsdag 29 november 2018, kl 18oo på Fjøset/Tyst.

I tråd med vedtaket på årsmøtet 6. mars blir det to saker på agendaen.
1. Fastsettelse av medlemskontingent for 2019.
2. Godkjennelse av ny avtale med driftsselskapet om bruk av golfanlegg.
================

Etter det ekstraordinære årsmøtet blir det medlemsmøte med oppsummering og evaluering av årets sesong. Alle medlemmer ønskes velkommen til å dele sine tanker/synspunkter/ideer for videreutvikling av Romerike Golfklubb.
Styret vil informere om økonomi, medlemsutvikling, banen og organiseringen via komiteer.

Etter møtene inviteres det til en HYGGELIG og sosial avslutning på sesongen i form av:
===============
GOLF-Julebord
ca kl 20 på Fjøset.

Vi tilbyr Juletallerken med dessert
for kr 500 pr.pers. Dette betales i proshop. (Betalingen kan gjøres allerede nå i proshop).

Bindende påmelding til Golf-Julebordet
innen 1.11.
post@romerikegk.no

Julebordet vil også by på noen hyggelige overraskelser og forhåpentligvis litt trimming av lattermuskler.

Vi har reservert hele Fjøset, men det er lurt å være tidlige ute med påmelding…det er begrenset med plass.

Varmt velkommen ønskes til alle våre medlemmer.

Styret

Påmeldingsliste til Golf-Julebordet legges ut i proshop under Avslutningsturneringen.

Banen stenges for spill

banenstengt

Værprognosene er ikke helt golfvennlige fremover.

Torsdag 25/10 ble siste dag vi hadde banen åpent for spill i 2018.

Det er også stengt for booking i Golfbox.

Men det er ikke helt over, ikke glem å meld dere på til Julebordet.

Og snart åpner Romerike Simulatorsenter, fortsatt masse å se fremover til i 2018 fra et golfstandpunkt 😉

Avslutningsturnering 2018

avslutnignsturnering

Bli med for å markere avslutningen av Romerike golfklubbs første sesong.

Turneringen er en scramble turnering med 4 på hvert lag.

Det spilles på 50% hcp.

Spillere med klubbhandicap over 36 spiller på 36.

Turneringsavgift 100,-

Turneringsgreenfee for ikke medlemmer 250,- Dette gjelder også for medlemskategori flex 2 og flex 3

Meld dere på i golfbox som lag eller enkeltpersoner. Vi setter sammen lag av påmeldte enkeltpersoner.

Premieutdeling og noen ord om vår første sesong blir umiddelbart etter turneringen.

Meld dere på via Golfbox, ikke nøl, dette blir en strålende avslutning på klubbens første sesong.

Sesongen er ikke over!!!

lotsballs

Sesongen er ikke over, og vi fortsetter å invitere til trivelige turneringer fremover.
Meld deg på i golfbox og blir kjent med enda flere hyggelige golfere.

Onsdag 19/9 kl. 16:30. POWER CHALLENGE Kan spilles hele dagen.
Lørdag 22/9 kl. 13:00 FINALE POWER CHALLENGE
Søndag 23/9 kl. 14:00 ROMERIKE SKILLS Nærspillsturnering. Variert, sosialt og morsomt.
Mandag 24/9 Kl. 16:30 FINALE After Work Som vanlig en herlig blanding av nye varianter i golf. F.eks. Snøre, kast osv. MEGET Sosialt.
Søndag 7/10 kl. 11:00 AVSLUTNINGSTURNERING. Vi spiller Texas, 4 på laget.

Klubbmesterene 2018

km vinnere 2018

Romerike Golfklubbs første klubbmestere er i helgen kåret.

Lørdagen startet med litt regn, men etter at den første flighten gikk ut kl. 12, så kom solen fram og det ble en helt perfekt golfdag. Roger Nyland ledet etter første dag, ville han klare å holde inn? På damesiden så spilte Marit Strømsaas seg opp i tet.

Søndagens runde ble preget av mye vann, men folk var ved godt mot. Etter at alle scorene var lagt inn, så var resultatet klart og Roger og Marit hadde klart å holde på ledelsen etter dag 1 og gikk av med seieren i Romerike Golffklubbs første KM.

HERRER: 1. Roger A. Nyland 2. Michael Tuhus 3. Patrick Tuhus
DAMER: 1. Marit Strømsaas 2. Inger G. Sigstad 3. Marianne G. Engen