Ønsker du å spille golf?

Vi kjører kurs gjennom hele sesongen. Kurset heter «Veien til golf».

Hos oss er kurset gratis om du melder deg inn i golfklubben – mer info rundt dette får du ved å melde interesse. Golf er en utrolig sosial sport, samtidig som du beveger deg rundt omkring på banen. Du trenger ingen forkunnskaper, og du trenger ikke eget utstyr (vi ordner dette). Kurset tar «noen» få timer og det er obligatorisk.

Ta kontakt med oss på post@romerikegk.no – vi ser fram imot å se deg.

Hva skjer på hull 11?

Det skal bygges en ganske stor dam på høyre side av fairway på hull 11.

Det blir laget et platå så ikke alle baller renner ned i dammen. Det skal legges duk i bunn så vannet blir stående.

Gravearbeidene har startet denne uken, og vil nok vare et par uker. Utslaget på hull 11 er flyttet frem, og har derfor midlertidig blitt et par 4-hull. Utslaget flyttes tilbake når arbeidet på dammen er ferdig.

Det er overvann fra industriområdet som skal fylle dammen, og skal i tillegg fungere som et fordrøyningsanlegg for overflatevann. Dammen vil gjøre hull 11 mer spennende og prosjektet koster klubben 0 kroner, da det er Aurskog-Høland kommune som står for arbeidet

Både hull 5 og hull 11 får nye utslagssteder i løpet av sesongen

Driving range åpner mandag 6.4. Kl 10:00

Vi åpner Driving range mandag 6. April kl 10:00.

1. Hold deg hjemme hvis du har symptomer på forkjølelse, feber e.l.
2. Ta med din egen kurv, bærepose e.l. til å ha rangeballene i. Vi setter ikke fram ballkurver
3. Betal kontaktløst med kort på ballautomaten.
4. Bruk bare ditt eget golfutstyr
5. Hold minst to meter avstand. Vi har fjernet noen matter for å opprettholde avstanden, det er kun lov å slå fra matter.
6. De andre treningsområder er stengt
7. Hold minst to meter avstand også når du ikke er på utslagsstedet
8. Barn under 14 år må være sammen med voksen.
Romerike GK ønsker velkommen til en ny golfsesong og respekter SMITTEVERNREGLER!

Dugnad før baneåpning

Manuel og co satser på baneåpning skjærtorsdag. Men for å klare dette, er banemannskapene avhengig av hjelp fra oss medlemmer. Det er ikke så mye som trengs å gjøres, men noe er det allikevel. Vi trenger hjelp til følgende oppgaver:

– Kjøre kvista trær fra hull 4,5 og 6 til flistomta til Hans.
– Klosser på teestedene skal males.
– Tresvillene på hull 1 skal beises
– Alle bunkerne skal rakes med maskin og blåses for løv etc.
– Gravehull etter jobb med vanningsanlegg skal fylles igjen.
– Asfalt skal sopes. Dette gjøres maskinelt.
– Generell rydding ved innkjørsel.

Blir vi mange nok blir vi ferdige på en dag, maksimum to dager.

golfball

Hoveddugnad blir MANDAG 6. APRIL fra kl 10.00.

Still opp slik at vi får åpnet banen neste torsdag.
Minner om smittevernreglene. Vi holder avstand og er du litt sjuk så holder du deg hjemme.

Håper å se mange av dere på mandag.

På vegne av vanvittig mange!

Tid for valg i RGK

Innspill på kandidater

Vi ønsker innspill fra medlemmene om hvordan man synes styret fungerer.
Ikke nøl med å ta kontakt dersom du selv har lyst til å bidra eller forslag til eventuelle kandidater til både styret og kontrollkomité. Personer må være over 15 år for å være valgbare.
Send gjerne en kort begrunnelse for forslagene. Det er sterkt ønskelig med flere kvinner i styret.

Kontakt valgkomitéen

Svar på spørsmål og forslag til kandidater kan sendes valgkomitéens medlemmer;

Inger-Lise Melby Nøstvik                iln@drivkraftnorge.no                     93 26 33 77
Kai Mærli                                          kai@merli.no                                     41 45 55 50
Dag Holterud Værvågen                dag.varvagen@gmail.com             93 24 73 86

Les resten av nyhetsbrevet i sin helhet her.

Klubbmesterene 2019

Klubbmesterskapet 2019 gikk av stabelen i helgen.

Værgudene var virkelig med oss og gjorde KM 2019 til en solfylt affære.

Det ble konkurrert i 4 klasser. i tillegg til en stableford-konkurranse begge dager.

Klubbmestere 2019 ble Marit Strømsaas og Andreas Hagen Tønsberg

KM vinnere 2019
KM damer
km herrer

I Seniorklassene ble det også Marit Strømsaas som to seieren der, mens Andre Chute tok seieren i Herrer Senior.

km2019_senior

Stablefordkonkurransen ble vunnet av Per Olav Fjeld for lørdagen og KM vinner 2019 Andreas Hagen Tønsberg tok stableford-seieren for søndagen.

Romerike Golfklubb gratulerer alle vinnerene.

Og ikke glem de sosiale og morsomme turneringene som kommer utover sensommeren og høsten.  Landskampen mellom RGK og Eda kommer lørdag 14. Meld dere på via Golfbox.

VTG-kurs

Gi oss beskjed på post@romerikegk.no om du ønsker nybegynnerkurs, så kontakter vi deg og avtaler tid. Utstyr kan lånes av oss, gi beskjed om det er behov for det. Kurset er gratis om du melder deg inn som hovedmedlem i år og neste år. Pris for spill (så mye du vil) resten av sesongen er kr. 1.500. Vi regner med at banen er åpen i minst 60 dager til 🙂

Meld dere på snarest 🙂

Med Vennlig hilsen