Ekstraordinært årsmøte og julebord

Det innkalles til ekstra ordinært årsmøte
3.12, kl 18oo på Tyst.

Dagsorden
1. Medlemskontigent 2020.
2. Valg av vara til styret.

🎄Deretter inviterer vi til
Golf julebord på Fjøset rett etter møtet er avsluttet.🎄

Det er bindende påmelding til julebordet.
Påmeldingsfrist 29.11.
Du sender påmelding til post@romerikegk.no
Skriv hvilken rett du ønsker og dessert i påmeldingen.

Du kan velge mellom:
Juletallerken, pinnekjøtt, eller hjort.

Til dessert kan du velge mellom: riskrem eller moltekrem.

Pris Julebord: Kr 500 pr.pers.
Dette betales i proshop før julebordet starter 3.12.

Under middagen serverer vårt medlem
Lars Jørgen Skaret upassende historier med lokale innslag😉

🥳Etter desserten arrangeres turnering på simulator.
Juleklassikeren:
“Nærmest pinnen”.
Vi skal kåre årets Rudolf🦌

🍷Velkommen🍷

Klubbmesterene 2019

Klubbmesterskapet 2019 gikk av stabelen i helgen.

Værgudene var virkelig med oss og gjorde KM 2019 til en solfylt affære.

Det ble konkurrert i 4 klasser. i tillegg til en stableford-konkurranse begge dager.

Klubbmestere 2019 ble Marit Strømsaas og Andreas Hagen Tønsberg

KM vinnere 2019
KM damer
km herrer

I Seniorklassene ble det også Marit Strømsaas som to seieren der, mens Andre Chute tok seieren i Herrer Senior.

km2019_senior

Stablefordkonkurransen ble vunnet av Per Olav Fjeld for lørdagen og KM vinner 2019 Andreas Hagen Tønsberg tok stableford-seieren for søndagen.

Romerike Golfklubb gratulerer alle vinnerene.

Og ikke glem de sosiale og morsomme turneringene som kommer utover sensommeren og høsten.  Landskampen mellom RGK og Eda kommer lørdag 14. Meld dere på via Golfbox.

VTG-kurs

Gi oss beskjed på post@romerikegk.no om du ønsker nybegynnerkurs, så kontakter vi deg og avtaler tid. Utstyr kan lånes av oss, gi beskjed om det er behov for det. Kurset er gratis om du melder deg inn som hovedmedlem i år og neste år. Pris for spill (så mye du vil) resten av sesongen er kr. 1.500. Vi regner med at banen er åpen i minst 60 dager til 🙂

Meld dere på snarest 🙂

Med Vennlig hilsen
Romerike Golfklubb

Ny medlemsfordel

Som en sommergave til dere medlemmer har styret den gleden av å meddele at vi nå har inngått avtale med Østmarka for resten av 2019 sesongen.

Avtalen innebærer at vi kan spille hos hverandre for halv greenfee ! Minner om at du som medlem i klubben også har dette tilbudet på Eda golfklubb og Arvika golfklubb.

Pink Cup 30. Juni samlet inn 20.000 kr.

pinkcup2019

Vi samlet inn kr 20.000 til Kreftsaken. Takk til alle de 47 spillerne som deltok på turneringen og takk til alle andre som bidro.

et samarbeid mellom Norges golfforbund og Kreftforeningen

Denne veldedighets turneringen starter kl 10oo, alle spiller fra utslag 45, fire på lag, spiller på beste ballen, 4 tellende utslag hver.

Meld deg på i gofbox eller i proshop. Vi setter gjerne sammen lag for dere.

Vi tilbyr også «en rosa-grilltallerken» etter golfrunden. (hamburger, salat, potetsalat, pølse) samt «premie-utdeling» og loddtrekning.

Det er laget en egen innsamlingsaksjon på Face til vår Pink cup om du ikke har anledning til å delta, MEN gjerne vil bidra.

Hele denne uken vil vi selge lodd/lotteri til inntekt for Kreftsaken i Proshop.

• Lodd i basarbok til kr 50 med gevinster som: Helikopter tur m/Bakke, Gavekort fra Follestad kr 400.
  • Lynlotteri/remser kr 20, bla Rosa flytende vann som gevinster
  • Rydd i lommer/bagger. Vi har en egen sparebøsse i proshop til å putte mynter/sedler i.

Velkommen til dagen vi spiller golf og hygger oss til inntekt for en sak som angår oss alle.