Hva proen leverer

Custom Fitting, Reparasjon m.m.

Løft spillet til nye høyder

Å gi golfspillere kunnskap og redskap til å spille sitt beste spill er en kjernefilosofi for oss på Romerike Golfklubb. Da er det også helt essensielt at spillerne har riktig utstyr tilpasset deres unike behov og ferdigheter. På vår golfklubb tar vår dyktige PGA Pro Per Falk deg med på en reise gjennom en grundig Custom Fitting-prosess der han hjelper deg å finne akkurat det utstyret som vil løfte spillet ditt til nye høyder. 

Hos oss får du ikke bare strålende veiledning, men du får også markedsledende priser når du kjøper utstyret ditt hos oss. Og det beste av alt? Custom Fitting er helt gratis når du kjøper utstyret ditt hos oss. 

Vi brenner for å gi golfspillere den beste opplevelsen av sporten, og det inkluderer alt fra utstyrets tilstand til din personlige teknikk. Kvaliteten på grepet er for eksempel avgjørende for hvordan køllen fungerer i din hånd. Med godt vedlikeholdt og frekvent skiftet grep, vil du oppleve en stor forskjell i din golfopplevelse. 

Så, når du tenker på å investere i nytt utstyr, eller trenger å gi det gamle en overhaling, tenk på oss i Romerike Golfklubb. Vi er her for å gi deg den beste spillopplevelsen.

No items found.