Slå et slag under nye himmelstrøk - Bli med oss på golfreise!

Er du klar for å slå et slag under nye himmelstrøk? Med fare for å subjektivt forhøye forventningene dine, må vi likevel si at en golfreise med Romerike Golfklubb og vår egen PGA Pro Per Falk, vil gi deg minner for livet!

To ganger i året, både på våren og høsten, arrangerer vi golfreiser til ulike destinasjoner rundt om i verden. Våre golfreiser er nøye planlagt av vår PGA Pro Per Falk, en mann med stor golfkunnskap og et enormt engasjement for å gi deg den beste golfopplevelsen. Golfklubben arrangerer også en sosialtur hvr vår om det er nok interesse. 

Ingen golfform er for høy, og heller ingen for lav, til å delta på reisene våre. Alle er velkommen til å bli med – enten du er nybegynner eller mer erfaren. Du vil få god hjelp og personlig oppfølging av Per, som vil kunne gi deg tips og råd for å forbedre ditt spill uansett ferdighetsnivå.

Informasjon om neste reise blir lagt ut på vår nettside, så husk å sjekke siden regelmessig for oppdateringer. Der kan du også enkelt booke deg med på turen når du har bestemt deg. 

Vi ser fram til å kunne dele disse golfopplevelsene med deg og håper reisen blir et høydepunkt!

Til slutt vil vi bare igjen minne om PGA Pro Per Falks ord:

"Golf er så mye mer enn bare et spill, det er en livsstil."

Bli med oss på golfreise og opplev hvorfor!

No items found.