Hva proen leverer

Instruksjon/kurs

Tilpassede golfkurs for alle nivåer!

Lyst til å finpusse golfslaget, eller kanskje du er helt ny i golfuniverset - kanskje du drømmer om et helt unikt firmaevent? Vi på Romerike Golfklubb tilbyr skreddersydd golfinstruksjon for spillere på alle nivåer - fra ivrige nybegynnere til erfarne proffer. 

En-til-en instruksjon, kjent som Protimer, er den mest effektive måten å lære golf på. Instruksjonen finner sted både innendørs på simulator om vinteren og på vår flotte golfbane om sommeren. Det finnes også muligheter for å ta Protimer som par eller som gruppe, slik at du kan dele golfopplevelsen med venner eller kolleger.

Hvis du er helt ny i golf, anbefaler vi vårt intensive en-dagskurs Veien til Golf (VTG), som er et krav fra Norges Golfforbund for alle nye golfspillere. Her lærer du det mest grunnleggende om golf og blir klar til å møte golfbanen med selvsikkerhet. Kurset arrangeres hver søndag gjennom sesongen.

For de yngste spillerne tilbyr vi Knøttegolf for aldersgruppen 6-12 år, samt Juniortrening for de litt eldre barna. 

Og husk, hos oss kan du låne eller leie utstyr, så det er ingen hindring for å prøve seg på golf.

PGA Pro Per Falk er vår dyktige instruktør som med glede vil guide deg uansett ferdighetsnivå. Booking kan gjøres på pro@romerikegk,no eller ved å ringe/SMS til 41160973.