Din one-stop butikk for alt i golf!

Velkommen til Romerike Golfklubbs Proshop! Her finner du alt hjertet ditt måtte begjære av golfutstyr, for den villige nybegynneren til den erfarne veteranen, og alt imellom. Enten du leter etter golfballer for å perfeksjonere slaget, golfkøller for å forbedre drivet eller kanskje en ny golfbagg for å frakte utstyret ditt rundt med stil, kan du garantert finne det du trenger her. 

Vårt sortiment strekker seg fra golftraller i ulike prisklasser, med alt fra praktiske push-trallinger til elektriske traller for økt komfort og brukervennlighet. Reisetrekk, avstandsmåler, klær, sko og diverse andre accessoarer er også på lager, for å gi deg en komplett golfopplevelse.

Vi er stolte av å kunne tilby produkter fra noen av de mest kjente varemerkene i golfbransjen, som Titleist, Callaway, Foot Joy, Big Max, Powa Caddy og mange flere. Du kan stole på kvaliteten og påliteligheten av produktene vi selger.

Romerike Golfklubbs egne PGA Pro, Per Falk, tilbyr også Custom Fitting. Med hans lange erfaring og dyp kunnskap innen golfutstyr, kan du være sikker på at du vil få det beste rådet når det kommer til å investere i nytt utstyr eller vurdere hva i din nåværende bag som passer for deg. Du vil også få nyttige tips når du skal kjøpe alt fra sko og klær, til traller, bagger, hansker, avstandsmåler, treningsutstyr og mer.

Kom innom vår Proshop på Romerike Golfklubb - en verden full av golfglede venter deg!

No items found.