SAMARBEIDSPARTNERE

Tore Hübenthal

TLF: 91162393

Medlem i Markedsgruppen

En fremtreden arena for markedsføring!

Golfbanen er en fremtreden arena for markedsføring av firmaets produkter og tjenester. Her treffes forretningsforbindelser under helt spesielle og positive omgivelser. Praten går lett under utøvelsen av golfsportens felles lidenskap og det knyttes sterke relasjoner på tvers av ulike profesjoner vedrørende kjøp og salg.

Et reklameskilt på golfbanen assosierer produktet eller tjenesten med flotte naturopplevelser og utøvelse av konkurranse og spenning i sunne og friske omgivelser. Romerike Golfklubb har attraktive tilbud til alt fra enkeltforetak til mellomstore bedrifter.

Leie av golfanlegget for firmagolf
Inviter dine forretningsforbindelser til en hyggelig golfdag. Vi står for alt det praktiske i forbindelse med arrangementet. Vi besørger alt fra utskrivning av startlister, scorekort og resultatlister.

Vi ordner med mat og drikke før, under og etter konkurransen.

HOVEDSPONSOR

NETTSIDE